INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Naam
E-mail

Zodra de mogelijkheid zich voordoet dan doen wij zelf natuurlijk ook graag mee met een toerrit.

Op 27 juli 2015 werd de 10e editie van het Kepella Classic Wheels event gehouden. Een gezellige toerrit met start- en eindpunt in het Noord-Limburgse Panningen. De rit staat open voor alle merken auto's en gezelligeheid is troef. De organisatie is al 10 jaar in handen van Graat en Sabine Jacobs van Classic Car Parts Helden.

De Volvo PV444 uit 1961 van Bas Hijstek was het passende vervoer en ondanks dat de zon zich verscholen hield was er een grote opkomst aan klassiekers en youngtimers. Zowel Nederlands als Belgische liefhebbers gingen rond 11:00 uur van start voor een mooie ontspannen rit over de kleine Noord-Limburgse weggetjes.

Na zo'n 2 uurtjes rijden kwamen wij weer op het marktplein in Panningen terug, en konden wij met de lunchbonnen onze broodjes bij de organisatie ophalen. Dan onstaat er een gezellig samenzijn met leuke en interessante verhalen over elkaars klassieke auto. En je kunt alles eens fijn op je gemak bekijken.

Vanaf een uurtje of 4 vertrekkken de deelnemers dan allemaal langzaam weer richting huis.

Het was weer heel leuk, en in 2016 zijn wij er opnieuw graag bij.

 

Agenda
Actueel
Meer weten?
Wilt u een vrijblijvende offerte voor een maatwerk incentive of weten wat wij voor u kunnen organiseren? Wij informeren u graag!
Neem contact met mij op