INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF
Naam
E-mail

Welkom op de website van Track Impressions.

 

Wie is de initiatiefnemer achter Track Impressions.

Track Impressions is opgericht door Ferry Dierckxsens.

Zelf uit bouwjaar 1962 en opgegroeid in het dynamische haven en transportgebied rond Rotterdam.
Na een gevarieerde loopbaan in de transportwereld en de beurzen- en evenementenbranche  ben ik in 2012 als ondernemer met Track Impressions gestart.
De aanleiding is mede gevormd door gesprekken met ondernemers die met hun relaties wilden gaan kijken bij de assemblage van exclusieve auto’s of eens te kunnen rijden met instructie op een circuit. 

Wij hebben hiermee de basis gelegd, en aansluitend het pakket uitgebreid met hospitality mogelijkheden en meerdaagse driving experiences . Inmiddels is ons aanbod nog verder gegroeid, en organiseren wij komplete incentives en business meetings in onder andere de Baltische staten, Polen, Tsjechië en Hongarije. Andere bijzondere locaties bieden wij in Zwitserland, Zuid-Frankrijk en Spanje.
   

    

                                                                               

Wat doet Track Impressions?


Wij organiseren maatwerk in exclusieve incentives voor het bedrijfsleven.

Een persoonlijk contact vinden wij belangrijk, daarom gaan wij altijd met u als opdrachtgever persoonlijk in gesprek om uw wensen en mogelijkheden te inventariseren.

Hierna bieden wij u ons voorstel aan, waarna er uiteraard nog overlegd kan worden over de details.

Incentives kunnen voor diverse doeleinden georganiseerd worden, en precies dat onderscheid willen wij graag maken.

Ook kunt u bij ons terecht voor het organiseren van seminars en pers- of productpresentaties in praktisch geheel Europa, waarbij wij een aantal verrassende locaties kunnen aanbieden  met name voor automotive gerelateerde evenementen.

Voor alle evenementen geldt dat wij voor aanvullende vakgebieden de diensten kunnen inzetten van experts op het gebied van fotografie, audio-video en verslaglegging voor interne en externe media, muziek, dans, en meertalige gastvrouwen en heren. Omdat wij een full service aanbieden horen vliegreizen, hotels, vip-transfers en aanverwanten ook in ons pakket thuis.

Wij vinden niets mooier dan u een uitstekend evenement te laten beleven, van start tot finish.

Met een persoonlijke benadering voor exclusieve groepen zorgen wij hier graag voor.

 

Spreken wij elkaar binnenkort?

Met vriendelijke groet,


Ferry Dierckxsens

 

  

 

Agenda
Actueel
Meer weten?
Wilt u een vrijblijvende offerte voor een maatwerk incentive of weten wat wij voor u kunnen organiseren? Wij informeren u graag!
Neem contact met mij op